test
 
 

De coolste sport die er is? Kunstrijden natuurlijk! 

Waar doe je dat? Bij KSVR "The coolest club on Ice"

Welkom bij Kunstschaatsvereniging Rijnland (KSVR), de enige professionele schaatsclub in Leiden. Bij ons kan je leren kunstrijden van recreatief niveau tot en met wedstrijdniveau. Wij bieden lessen voor kinderen (vanaf 4 jaar) en volwassenen. 

sleepje

Recreatief schaatsen

Ben je beginner? Dan start je bij ons met kunstrijden op recreatief niveau. Er zijn verschillende niveaugroepen waar je de basis van het kunstrijden leert. Denk aan het voor- en achteruitschaatsen en we introduceren we verschillende  sprongtechnieken. 

 

Heb je al ervaring met kunstrijden? Dan bekijken we samen welke niveaugroep voor jou het meest geschikt is.

Schaatsen op wedstrijdniveau

KSVR biedt ook schaatstrainingen op wedstrijdniveau. Wie veel talent heeft, kan door onze trainers worden uitgenodigd om het wedstrijdprogramma te gaan volgen. Wil je heel graag wedstrijdrijden laat het de trainers dan ook weten!

Is kunstrijden iets voor jou?

Meld je hier aan voor een GRATIS proefles tijdens het winterseizoen. 

Waar en wanneer zijn er trainingen?

Onze thuisbasis is de IJshal in Leiden. In de winter worden hier alle schaatstrainingen gegeven, voor jong en oud en voor de verschillende niveaus, van begin oktober tot en met maart.

Je kunt hier het trainingsrooster voor het huidige winterseizoen bekijken.

In de zomer, als de IJshal in Leiden gesloten is, geven we ook schaatstraining op andere locaties zoals, Zoetermeer, Den Haag, Utrecht en Dordrecht.

Opzeggen lidmaatschap

Als je het KSVR-lidmaatschap wilt opzeggen kijk dan hier even hoe je dit doet.