test
 

Veel gestelde vragen

Waarom krijg ik geen mail van KSV Rijnland?
Soms komen mailberichten terecht in de spambox van onze leden. Zorg dat de onderstaande emailadressen in je emailbox instelling als veilige afzender staat aangemerkt om geen berichten te missen.

rettizroov.[antispam].@ksvrijnland.nleitartsinimdanedel.[antispam].@ksvrijnland.nlretseemgninnep.[antispam].@ksvrijnland.nl, djirtsdew.[antispam].@ksvrijnland.nl en ofni.[antispam].@ksvrijnland.nl

Ik wil graag overstappen naar een andere lesdag of meer lessen gaan schaatsten hoe regel ik dat?
Het lesrooster wordt bekend gemaakt aan het begin van het seizoen. Let op dat je vóór 1 september van het betreffende kalenderjaar doorgeeft als je wilt wijzigen voor het seizoen start. Wil je tussentijd wijzigen van les neem hiervoor contact op met de eitartsinimdanedel.[antispam].@ksvrijnland.nl. Zie hiervoor ook artikel 10 en 11 van de algemene voorwaarden.

Ik wil heel graag wedstrijden gaan schaatsten, wat nu?
Zie hiervoor de pagina wedstrijdvoorbereiding en de pagina Lesniveaus daar wordt een uitleg gegeven hoe dit in zijn werk gaat en wat de voorwaarden zijn. Je kan starten op een recreatief niveau. Wil je graag een kür neem dan contact op met je trainer.

Ik sta op een foto van de Social Media van KSVR en wil dit eigenlijk toch niet.
Tijdens het inschrijven ben je wel of niet akkoord gegaan met het privacybeleid van KSVR. Wil jij je keuze veranderen, maak dit zo snel mogelijk kenbaar bij door een email te sturen aan de eitartsinimdanedel.[antispam].@ksvrijnland.nl.

Krijg ik korting als ik meerdere lessen in de week schaats?
Er is een kortingsregeling voor leden die meer dan 3 lessen in de week schaatsen, zie hiervoor de algemene voorwaarden artikel 7.

Mijn mobiel is gevallen tijdens de les en het scherm is gebarsten is KSVR hiervoor aansprakelijk?
KSVR is niet aansprakelijk voor beschadiging en /of zoekraken van eigendommen van de leden. Zie artikel 4 van de algemene voorwaarden.