test
 

Wij organiseren weer een KSVRijnland Improvisatiefestijn.

 

Datum: zaterdag 9 maart 2024

Tijdstip: 9:00  tot +/- 11.00 uur

Deelnemerslijst: De definitieve deelnemerslijst en het tijdschema heb je via de e-mail ontvangen.Heb je deze niet gekregen maar heb je je wel opgegeven? Neem dan contact met ons op per mail. 

Opzet festijn: De deelnemers zijn ingedeeld in 4 groepen en gaan per groep het ijs op. Elke groep treedt 3x op. (5 minuten per keer). 

Improviseren maar: Tijdens het festijn gaat het om hoe goed je op de muziek kan improviseren. Het gaat niet om het niveau, maar om hoe je op de muziek beweegt. We hebben mooie prijzen te verdelen en voor alle deelnemers die niet op het podium komen is er een medaille.

Tijdsplanning:

  • Ophalen rugnummer: Omdat er een jury aanwezig is, krijgt iedereen een rugnummer. Deze kan je vanaf 8:30 uur ophalen in het restaurant van de ijsbaan. Meld je na ontvangst van jouw rugnummer bij de trainers op het ijs.
  • Start warming-up: De start is om 9.00 uur. We beginnen met een gezamenlijke warming-up. Tussen de wedstrijd door worden twee küren gereden.
  • Prijsuitreiking: De prijsuitreiking start rond 11.00 uur boven in de kantine.

Publiek: Per groep kleur is er een stuk tribune afgezet. Familie en vrienden kunnen langs de baan staan of boven op de tribune plaatsnemen om naar jullie mooie improvisatie te kijken.

Mooiste kostuum: Er wordt een prijs uitgereikt voor het mooiste kostuum dus kom verkleed naar het festijn! Het thema dit jaar is de 80/disco/fantasy.

Diploma's: Heb jij meegedaan met het diplomaschaatsen maar heb je je diploma nog niet ontvangen? Haal deze dan op deze dag op in de kantine worden. Ook bestelde houten schildjes en gouden plaatjes kan je ophalen.

Let op: We hebben nog twee puntjes om  op te letten:

  • Zorg ervoor dat je op tijd komt, zodat je voldoende tijd hebt om je schaatsen aan te doen.
  • Trek de schaatsen aan in de ijshal en NIET in het restaurant.

Vragen?

Heb je nog vragen over het Improvisatiefestijn? Mail dan gerust naar rvsknjitseforpmi.[antispam].@gmail.com.

improvisatie-wedstrijd-1