test
 

Kunstschaatsvereniging KSV Rijnland
Kunstschaatsvereniging KSV Rijnland (KSVR) is opgericht op 12 september 1983. De vereniging telde aanvankelijk ca. 40 leden. In de loop der jaren is dit aantal uitgegroeid tot een paar honderd. Door een professionele aanpak, sponsorwerving en een goed algemeen- en technisch beleidsplan floreert de vereniging als nooit tevoren.

Bij KSVR kunnen kinderen vanaf ca. 5 jaar, maar ook ouderen leren kunstrijden, ijsdansen en showschaatsen op recreatief en wedstrijdniveau op de ijsbaan aan de Vondellaan in Leiden. In de zomermaanden kan er in Zoetermeer geschaatst worden.

Onze doelstelling
Onze doelstelling is kunstschaatsen aanbieden als breedtesport. Bij KSVR kun je terecht voor het kunstschaatsen, showschaatsen en ijsdansen. De vereniging heeft een regionale functie voor deze sport. Wij bieden een keur van mogelijkheden voor jong en oud, recreanten en wedstrijdsporters, gedurende het hele jaar.

Schaatsprogramma's
Kunstschaatsen is voor iedereen en voor elke leeftijd. Wij hebben voor iedereen schaatsprogramma's op maat, te beginnen bij het KSVR Skateprogramma waar alle basiselementen van het kunstschaatsen worden aangeleerd t/m het KSVR Diamond Skate Programma waarin de topsporters zich kunnen ontwikkelen.

Mogelijkheden
Kunstschaatsvereniging KSV Rijnland biedt mogelijkheden voor iedereen, van jong tot oud, van recreant tot topsporter, om op een voor iedereen goede manier met sport bezig te zijn. Op dit moment kunnen wij de volgende mogelijkheden aanbieden:


Contactgegevens
Voor vragen, opmerkingen of suggesties: ofni.[antispam].@ksvrijnland.nl