test
 

Schaatsen we nog even door, of laten we het ijs smelten?

 Laatste update: april 2024

Heeft jouw kind ook zo genoten van de schaatslessen afgelopen seizoen? Misschien is het seizoen zelfs afgesloten met een mooi diploma of zijn de eerste spannende stappen gezet in het wedstrijdrijden. We kijken terug op een geweldig jaar, met leuke evenementen zoals het bezoek van Sinterklaas, het Halloweenschaatsen en het improvisatiefestijn. Nu het winterseizoen is afgelopen, zijn er ook heel veel schaatsers die door blijven traininen tijdens de extra uren in de lente, zomer en herfst! Echt geweldig dat er zoveel enthousiaste leden zijn. 


Ondanks al het moois, staat onze vereniging op een kritiek punt:
Het bestuursteam dat zich met hart en ziel inzet om alles draaiende te houden, is helaas te klein én wil na jaren van dienst het stokje overdragen aan nieuwe bestuursleden tijdens de volgende Algemene Ledenvergadering in juni 2024.

Dat betekent dat als er niet snel nieuwe mensen zich aanmelden voor een bestuursfunctie, de toekomst van onze vereniging op het spel staat. Daarom zijn we dus echt dringend op zoek naar mensen die het bestuur komen versterken. Laten we samen de vereniging levend houden voor onze kinderen.

We hebben dus jouw hulp nodig!
We zijn op zoek naar enthousiaste leden of ouders die willen bijdragen aan de diverse activiteiten van de vereniging. Mensen die hun energie, creativiteit en passie willen inzetten om ons bestuur te versterken. We hebben niet slechts een paar extra handen nodig, we hebben een team nodig dat samen de schouders eronder zet om onze club te laten schitteren.

Wij zoeken op dit moment voor de volgende functies bestuursleden:
• drie hoofdbestuurders: voorzitter, penningmeester en secretaris
• drie plaatsvervangende bestuurders: vice-voorzitter, vice-penningmeester en vice-secretaris
• 2 of meerdere bestuursleden: wedstrijden | sponsoring | evenementen

Met acht bestuursleden is er altijd een back-up voor de hoofdfuncties. En worden de taken tussen meerdere bestuursleden verdeeld.

Kost dat niet heel veel tijd?
Niet als we het samen doen. Een bestuursfunctie hoeft niet veel tijd te kosten, slechts een paar uur per week. Geloof ons,de voldoening die je  voelt als je bijdraagt aan de hobby van jouw kind én het voortbestaan van onze vereniging is onbetaalbaar.

Benieuwd naar wat jou te wachten staat? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over de taken van het bestuur. We hebben zelfs een omschrijving van werkzaamheden voor de functie van secretaris, omdat we daar écht op heel korte termijn hulp bij nodig hebben. En als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Is dat niet heel moeilijk?
We horen vaak dat mensen denken dat het moeilijk is om in het bestuur actief te zijn. Dat valt reuze mee, als je in staat bent om je eigen zomervakantie te boeken, dan kan je ook toetreden tot het bestuur. Het kost maar een paar uurtjes per week en hoe meer mensen wat willen doen, hoe minder tijd het voor iedereen kost.

Daarnaast leggen wij je alles uit over de taken van het bestuur en laten we zien wat we zoal doen. Ook staan we klaar om bij de overgang en daarna het nieuwe bestuur terzijde te staan. De club is in volle bloei, met een groeiend aantal leden, ze staat er dus goed voor en de administratie en financiën zijn prima op orde. Een ideale situatie om in te stappen!

 

We rekenen op jullie en hopen écht dat enkelen opstaan om de club te helpen.

 

Met sportieve groet,

Namens het bestuur,

Jan Olav Smit | voorzitter
Marc Rozenboom | penningmeester
Jolenta Nathalia | wedstrijd

Mail ons als je vragen hebt: rettizroov.[antispam].@ksvrijnland.nl

ksvr